2012, un an special si minunat!

Eu fac parte din categoria optimistilor incurabili, care nu cred ca in 2012 vine apocalipsa. Iar daca vrea sa vie, oricum nu prea am cum sa-i pun piedica si ma voi conforma cu ce doreste Divinitatea. Asa ca, in anul curent, voi face orice vreau, bineinteles, lucruri de bun simt, care nu-i ranesc pe ceilalti, fara sa-mi pese daca exista opozitie sau critica, atata timp cat nu este una constructiva. Si mai ales, totul va fi curat, sincer, fara nicio umbra de frica. CINEVA spunea ca “frica este un produs al mintii noastre” si avea perfecta dreptate.

Anul 2012 va fi un an bun. Bun pentru ca va aduce schimbare, bun pentru ca va pune baze noi in toate domeniile. Fiecare poate sa aleaga daca imbratiseaza noile energii, schimbarea interioara ori se agata de energiile vechi si refuza sa renasca. Fiecare va fi responsabil pentru tot ce emite, ganduri, sunete, fapte. Rezultatele pentru oricare dintre noi vor veni rapid, in functie de pozitivitatea sau negativitatea daruita celor din jur. Daca oferi rautate, ura, necinste, vei fi taxat mai rapid decat ai gandit. Ti se va servi ceea ce ai trimis. “Dupa fapta si rasplata” va fi motto-ul acestui an. Iar cei care nu cred, o vor simti pe pielea lor, traind evenimente si experiente dureroase, socante… Probabil ca se vor intreba de ce sunt palitit din toate partile si pe toate palierele si nu vor intelege ca alegerile lor au provocat asmenea rezultate.Dar totul va fi in sprijinul lor, pentru a-i trezi la realitate.

Pe de alta parte, toate initiativele lansate cu curaj si sinceritate, spre folosul omului, vor beneficia de sprijin, de o efuziune de creativitate deosebita, de sustinere, de empatie si intelegere, de succes. Compromisul nu are ce cauta in toate aceste proiecte noi. Ca sa nu mai spunem ca initiativele fara coloana vertebrala nu se pot dezvolta si vor muri, in mod natural.

Ce mai pot spune despre anul 2012? Vor veni la incarnare niste spirite extraordinar de elevate. Cu adevarat, copiii care se vor naste anul acesta, mai putini ca in anii precedenti, vor fi exceptionali. Si multi stiu ca ceea ce spun este adevarat. Sau chiar daca nu o stiu, o simt. Aparitia lor pe lume va inclina ireversibil balanta umanitatii, in bine. Dumnezeu va proteja acesti copii astfel incat nicio unda murdara, nicio energie contrara, sa nu-i atinga. Finalul de an – octombrie, noiembrie, decembrie- va veni cu aceste daruri extraordinare pentru omenire.

2012 – un an frumos, un an al schimbarii!

 

 

 

Leave a Reply